Zamieszczone przez krzynol
Prośba o poradę forumowych prawników.
Zwiń
X
-
Prośba o poradę forumowych prawników.
4 tygodnie temu oddałem do naprawy dwudniowy smartfon.Najpierw w serwisie widniał jako poddawany czynnościom serwisowym,potem testowym,a od dwóch tygodni było info:zgłoszony wniosek o wymianę do Producenta.Dzisiaj patrzę,a tam znowu "przechodzi czynności serwisowe"
Pytanie jest następujące:Czy istnieje termin naprawy,po którym sprzęt,w razie niedotrzymania powinien być wymieniony na nowy,wolny od wad?
Dzięki za wyjaśnienie.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
-
-
W karcie gwarancyjnej podany jest chyba termin - o ile sie nie myle to 14 dni roboczych.Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Emulator czujnika poziomu oleju G266
Napraw sterowników AIRBAG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez octaviars1oddales z tytulu gwarancji pewnie? Zalezy jak masz napisane w karcie gwarancyjnej. Najlepiej oddawac z tytylu niezgodnosci towaru z umowa i zadac wymiany na nowy aparat.W zalewie Wiślanym pływał dziadek z babką,
Babka utonęła do góry kudłatką.
Oj nie żal mi babki jak tej jej kudłatki,
Bo bym sobie uszył pomponik do czapki!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez octaviars1oddales z tytulu gwarancji pewnie? Zalezy jak masz napisane w karcie gwarancyjnej. Najlepiej oddawac z tytylu niezgodnosci towaru z umowa i zadac wymiany na nowy aparat.
Oddałem więc do serwisu,aby naprawili.Ale bujać się miesiąc w autoryzowanym serwisie to chyba lekka przesada.
Chodzi mi o to,czy korzystając z ustawy konsumenckiej ze względu na tak długi czas naprawy mogę żądać nowego aparatu.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
Komentarz